Home Gallery Resources The Team Rules chat Login Register
Pages:  1 2 3 4 [5] 6
Author Topic: SFX in your Brawl - Tutorial for absolute beginners  (Read 6434 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
DeyDey123
Newbie Kitten
*
Offline Offline

Posts: 1


View Profile Awards
« Reply #60 on: February 18, 2012, 05:18:09 PM »


im using that sawnd program and im trying to insert a sawnd file and it doesnt let me because i dont know the group number please help
Logged

slayermarth101
Child of Prophecy
Heroic Kitten
**
Offline Offline

Posts: 2647


Marth is my main main. >:D

  • Awards Rising Restorer Super Saiyan Topic Renowned Hacker Favorite'd KCMM Veteran

  • View Profile Awards
    « Reply #61 on: February 18, 2012, 05:42:29 PM »


    I wonder why Jaklub hasn't been online in so long. Undecided

    im using that sawnd program and im trying to insert a sawnd file and it doesnt let me because i dont know the group number please help
    Use the brawlbox .txt
    Logged


    Diddy Kong
    Lol Kitten
    *********
    Offline Offline

    Posts: 802


    chief

  • Awards Heart Container Famous Hacker Pin Collector Ceiling Cat Helping Hand

  • View Profile WWW Awards
    « Reply #62 on: February 18, 2012, 07:52:56 PM »


    I wonder why Jaklub hasn't been online in so long. Undecided
    Use the brawlbox .txt
    also depends if he is using smashbox to view the files or brawlbox....
    but because f a discovery I came across, we may indeed be able to return to using smashbox....
    Logged


    Mareeo 64
    Holy Kitten
    *
    Offline Offline

    Posts: 1301


    Welp 0_o

  • Awards Heart Container

  • View Profile WWW Awards
    « Reply #63 on: April 29, 2012, 05:08:17 PM »


    I got a question: I downloaded the latest SM64 PSA and it came with: smashbros_sound.brsar, and a sawnd file. Is the brsar all i need to get it working? btw, I use shadowsnake's Riivo loader and file setup(:root/brawlmods/brawl-, brawl+, SSB4, vBrawl, etc.)

    I probly won't be able to use whatever program for this stuff. I do downloads at school, and the computer i use is a Mac OS X, so i can't even use PSA or BrawlBox. Plus.......firewall, y'know... Sad

    edit: awe shoot, this topic's more then 3 weeks old........I think. I hope i don't get warned........again......I'm only looking for help. I'm as clueless as they come. I didn't think to check the date til after I already posted...
    Sad
    « Last Edit: April 29, 2012, 05:15:59 PM by Mareeo 64 » Logged


    Superlucario603
    Supreme Kitten
    ********
    Offline Offline

    Posts: 733


    Initiating Combat Mode

  • Awards Heart Container

  • View Profile WWW Awards
    « Reply #64 on: May 21, 2012, 07:26:44 PM »


    still confused on where to put in and what to do if I'm a gecko user...
    Logged

    3DS Friend code- 0447 - 6337 - 9929

    slayermarth101
    Child of Prophecy
    Heroic Kitten
    **
    Offline Offline

    Posts: 2647


    Marth is my main main. >:D

  • Awards Rising Restorer Super Saiyan Topic Renowned Hacker Favorite'd KCMM Veteran

  • View Profile Awards
    « Reply #65 on: May 21, 2012, 07:43:46 PM »


    Gecko doesn't support sounds.
    It won't work no matter what you do with Gecko.
    Logged


    Diddy Kong
    Lol Kitten
    *********
    Offline Offline

    Posts: 802


    chief

  • Awards Heart Container Famous Hacker Pin Collector Ceiling Cat Helping Hand

  • View Profile WWW Awards
    « Reply #66 on: May 21, 2012, 09:08:13 PM »


    still confused on where to put in and what to do if I'm a gecko user...
    where to put the BRSAR: SD:\private\wii\app\RSBE\pf\sound\


    what to do if you use gecko - download beyond's  riivolution  SFX and THP does not work with gecko
    Logged


    slayermarth101
    Child of Prophecy
    Heroic Kitten
    **
    Offline Offline

    Posts: 2647


    Marth is my main main. >:D

  • Awards Rising Restorer Super Saiyan Topic Renowned Hacker Favorite'd KCMM Veteran

  • View Profile Awards
    « Reply #67 on: May 21, 2012, 09:09:47 PM »


    Diddy Kong, while you're here, how do I get THP's to work?
    Logged


    Valkyrie Kanata
    Newbie Kitten
    *
    Offline Offline

    Posts: 5


    Dood?


    View Profile Awards
    « Reply #68 on: June 04, 2012, 10:04:35 PM »


    Gecko doesn't support sounds.
    It won't work no matter what you do with Gecko.

    Actually, if you use a Phantom Wings' v.4 code, it works, however, you have to edit the code yourself to fit your wii and your hacks, and while it's hard to get the coded part down, once you're done, just putting sounds in the folder and loading EVERYTHING in Gecko is (in my opinion) much easier.
    Logged


    slayermarth101
    Child of Prophecy
    Heroic Kitten
    **
    Offline Offline

    Posts: 2647


    Marth is my main main. >:D

  • Awards Rising Restorer Super Saiyan Topic Renowned Hacker Favorite'd KCMM Veteran

  • View Profile Awards
    « Reply #69 on: June 04, 2012, 11:38:02 PM »


    Do you mind pm'ing me the edited v.4 code?
    I wanna see if this works. :/
    Logged


    Valkyrie Kanata
    Newbie Kitten
    *
    Offline Offline

    Posts: 5


    Dood?


    View Profile Awards
    « Reply #70 on: June 05, 2012, 02:04:26 AM »


    Sure
    « Last Edit: June 05, 2012, 02:07:46 AM by Valkyrie Kanata » Logged


    Battleon469
    Extreme Kitten
    *******
    Offline Offline

    Posts: 379


    The Power.

  • Awards Shadow the Pinhog

  • View Profile Awards
    « Reply #71 on: June 07, 2012, 04:05:30 AM »


    make sure sawndz.exe, the one with a generic icon, is in the same directory

    some DLL files, sawndz.exe and sawndz12.exe should all be in the same directory, as sawndz uses an external application to modify the brsar offsets
    thanks it worked!
    Logged

    [/url]

    RisingStar
    Extreme Kitten
    *******
    Offline Offline

    Posts: 315


    Let's Hunt That Thing Down


    View Profile Awards
    « Reply #72 on: June 21, 2012, 01:16:34 PM »


    im still learning this is awesome Cheesy
    Logged

    [PICTURE REMOVED. Reason: Total signature pic size exceeds 695x200.]

    boss65
    Newbie Kitten
    *
    Offline Offline

    Posts: 1


    View Profile Awards
    « Reply #73 on: August 01, 2012, 09:16:07 AM »


    So if I'm using usb loader do I still have to use wiiscrubber to get the sfx to work?
    Logged

    Battleon469
    Extreme Kitten
    *******
    Offline Offline

    Posts: 379


    The Power.

  • Awards Shadow the Pinhog

  • View Profile Awards
    « Reply #74 on: August 03, 2012, 02:03:06 AM »


    Actually, if you use a Phantom Wings' v.4 code, it works, however, you have to edit the code yourself to fit your wii and your hacks, and while it's hard to get the coded part down, once you're done, just putting sounds in the folder and loading EVERYTHING in Gecko is (in my opinion) much easier.
    Really?? Can you PM me the edited code too? It sounds so awesome!
    Logged

    [/url]

    Pages:  1 2 3 4 [5] 6
    Print
    Jump to: