Home Gallery Resources The Team Rules chat Login Register
Pages: [1]
Author Topic: motion and effect files...  (Read 1501 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Da Man
Expert Kitten
****
Offline Offline

Posts: 54



View Profile WWW Awards
« on: July 04, 2009, 05:50:40 PM »


Sorrt if it's been asked before but how do I use them?

e.g Mario's blue cape and water stars, sword slashes effects, aura effects.
Logged


Hakumen
Outcast.
Heroic Kitten
**
Offline Offline

Posts: 2236


Retribution!

  • Awards Pin Collector Heart Container Dedicated Hacker Warm Welcomer Tutorial Writer

  • View Profile WWW Awards
    « Reply #1 on: July 04, 2009, 06:05:32 PM »


    Alright.

    Fitcharactername.pac is something that's boneless like slashes.
    FitcharacternameMotionEtc.pac is something that's bone like Mario's cape.

    They both go in charscter folders. Ex. link
    Logged

    (8:15:26 PM) Vyse: I hope you get raped by a lumberjack
    (8:18:16 PM) Vyse: >:|
    (8:21:52 PM) Vyse: Two of them.

    Da Man
    Expert Kitten
    ****
    Offline Offline

    Posts: 54



    View Profile WWW Awards
    « Reply #2 on: July 04, 2009, 06:08:51 PM »


    So for example it's FitMarth.pac for Marth's sword slashes and FitMarioMotionEtc.pac for Mario's cape right?
    Logged


    Da Man
    Expert Kitten
    ****
    Offline Offline

    Posts: 54



    View Profile WWW Awards
    « Reply #3 on: July 04, 2009, 08:11:02 PM »


    (Sorry for double posting)

    Nvm I was right with the file names. Now I got a new problem.

    I'm using Ike's True Fire effect and Marth's Glow Sword but their voices and a few sound effects have dissappered. I put everything in the right folder so what's the problem?

    Logged


    Hakumen
    Outcast.
    Heroic Kitten
    **
    Offline Offline

    Posts: 2236


    Retribution!

  • Awards Pin Collector Heart Container Dedicated Hacker Warm Welcomer Tutorial Writer

  • View Profile WWW Awards
    « Reply #4 on: July 04, 2009, 10:04:12 PM »


    That's normal. It just means those textures are not the same region as your Brawl. If they were replaced in a Brawl .iso, they'd have sound.
    Logged

    (8:15:26 PM) Vyse: I hope you get raped by a lumberjack
    (8:18:16 PM) Vyse: >:|
    (8:21:52 PM) Vyse: Two of them.

    VILE
    Badass.
    Holy Kitten
    *
    Offline Offline

    Posts: 1462

  • Awards Heart Container KCMM Old Timer Tutorial Writer

  • View Profile Awards
    « Reply #5 on: July 05, 2009, 04:51:26 AM »


    Upload the one you downloaded and a fresh one from your iso. I might be abl to fix it.
    Logged

    Zephiel:
    You know what I really like on my stack smash?
    Texture updates.

    Androu1:
    @Zephiel: “your” Stack Smash?

    milkaholic123
    Guest

    « Reply #6 on: July 05, 2009, 07:31:44 AM »


    Hey, those are my effects Cheesy. lololol
    Logged

    Da Man
    Expert Kitten
    ****
    Offline Offline

    Posts: 54



    View Profile WWW Awards
    « Reply #7 on: July 05, 2009, 01:01:57 PM »


    That's normal. It just means those textures are not the same region as your Brawl. If they were replaced in a Brawl .iso, they'd have sound.

    My Brawl is the PAL version since I'm british. Well this sucks that the textures are for NTSC.

    And I don't have a iso.
    Logged


    VILE
    Badass.
    Holy Kitten
    *
    Offline Offline

    Posts: 1462

  • Awards Heart Container KCMM Old Timer Tutorial Writer

  • View Profile Awards
    « Reply #8 on: July 06, 2009, 09:52:29 AM »


    Did you even regard what i said?
    Logged

    Zephiel:
    You know what I really like on my stack smash?
    Texture updates.

    Androu1:
    @Zephiel: “your” Stack Smash?

    Da Man
    Expert Kitten
    ****
    Offline Offline

    Posts: 54



    View Profile WWW Awards
    « Reply #9 on: July 07, 2009, 01:14:49 PM »


    Did you even regard what i said?

    Those files can be downloaded from the gallery you know =p.

    And problem with the ISO is that it's over 7 gigabytes, and my internet connection can't take a download that much.

    Logged


    Hakumen
    Outcast.
    Heroic Kitten
    **
    Offline Offline

    Posts: 2236


    Retribution!

  • Awards Pin Collector Heart Container Dedicated Hacker Warm Welcomer Tutorial Writer

  • View Profile WWW Awards
    « Reply #10 on: July 07, 2009, 02:25:38 PM »


    ... Do I need to supply Vile with a DVD5? I have both NTSC, and PAL Brawl .isos for various reasons. Or, do I need to do this for you? I will just copy the effects over to the PAL effects...
    Logged

    (8:15:26 PM) Vyse: I hope you get raped by a lumberjack
    (8:18:16 PM) Vyse: >:|
    (8:21:52 PM) Vyse: Two of them.

    Da Man
    Expert Kitten
    ****
    Offline Offline

    Posts: 54



    View Profile WWW Awards
    « Reply #11 on: July 09, 2009, 04:54:58 AM »


    ... Do I need to supply Vile with a DVD5? I have both NTSC, and PAL Brawl .isos for various reasons. Or, do I need to do this for you? I will just copy the effects over to the PAL effects...

    Sorry this was getting a bit misunderstanding....

    Just copy the effects to PAL please.
    Logged


    Pages: [1]
    Print
    Jump to: