Home Gallery Resources The Team Rules chat Login Register
Pages: [1]
Author Topic: Character costume/alt won't load  (Read 136 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Aron
Advanced Kitten
***
Offline Offline

Posts: 39



View Profile Awards
« on: July 08, 2019, 08:30:40 PM »


So I decided to make my very first mod today. I did a costume for Sonic. After I made it, I tried to test it out with PM. I put the alt over Sonic's red PM alt. I lauched training mode, selected the red alt and when I entered the game the costume doesn't even load. It just loads Sonic's red alt from VBrawl, meaning that the gane didn't even load the .pac or .pcs file at all. I checked the other costumes and they all worked fine. 

Does anyone know why this happens?
Logged

windhunter7
BrawlVault Gatekeeper
Angel Kitten
***
Offline Offline

Posts: 3338

Check out my website for tutorials and more! :)

  • Awards Famous Hacker Hyperactive Contributor Hot Topic Heart Container Helping Hand

  • View Profile WWW Awards
    « Reply #1 on: July 16, 2019, 03:06:09 PM »


    You had both FitSonic01.pac and FitSonic01.pcs?
    Logged


    Aron
    Advanced Kitten
    ***
    Offline Offline

    Posts: 39



    View Profile Awards
    « Reply #2 on: July 17, 2019, 01:09:39 PM »


    You had both FitSonic01.pac and FitSonic01.pcs?
    Yes, I had both in there.

    Post Merge: July 17, 2019, 02:00:58 PM
    Alright, it turns out that the file size is too big

    How do I reduce it?
    « Last Edit: July 17, 2019, 02:00:58 PM by Aron » Logged

    Pages: [1]
    Print
    Jump to: