Home Gallery Resources The Team Rules chat Login Register
Pages: [1]
Author Topic: Stage parts become invisible, added pictures  (Read 2932 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
evil prof odor
Advanced Kitten
***
Offline Offline

Posts: 24

"Alright lets go do something heroic!"


View Profile Awards
« on: March 18, 2010, 03:12:15 PM »


I downloaded a bunch of stages yesterday, and when I go to play them, all of the platforms and interactive parts are invisible. One was a hack of an SSE stage, and another was one of the stages where you fight on a character model. These stages are virtually unplayable due to not being able to see the edges and pits. Does anyone have any idea why this happens and how I can fix it?



More images here: http://s175.photobucket.com/albums/w145/TourniquetMuffin/Brawl/
« Last Edit: March 23, 2010, 09:02:57 PM by evil prof odor » Logged


evil prof odor
Advanced Kitten
***
Offline Offline

Posts: 24

"Alright lets go do something heroic!"


View Profile Awards
« Reply #1 on: March 19, 2010, 12:23:04 PM »


Any ideas....? Anyone? If it helps these weren't downloaded from the same person, and they seem to work for everyone else who has tried them. Could one of the codes enabled possibly have this kind of effect?
Logged


DMN666
Dawn/Hikari fanatic!
Holy Kitten
*
Offline Offline

Posts: 1017


Meh

  • Awards Pin Collector Super Saiyan Topic Heart Container Starstormer

  • View Profile WWW Awards
    « Reply #2 on: March 19, 2010, 12:59:34 PM »


    No one ever comes to the help section :/
    Logged



    evil prof odor
    Advanced Kitten
    ***
    Offline Offline

    Posts: 24

    "Alright lets go do something heroic!"


    View Profile Awards
    « Reply #3 on: March 20, 2010, 12:31:03 PM »


    I've noticed. Nobody pays any attention to little old me with only five or something posts.  Sad
    Logged


    evil prof odor
    Advanced Kitten
    ***
    Offline Offline

    Posts: 24

    "Alright lets go do something heroic!"


    View Profile Awards
    « Reply #4 on: March 23, 2010, 09:04:51 PM »


    I added some crappy images in case anyone cares enough to help. I don't have a capture card or anything, so these were taken from my TV with a digital camera. If anyone wants to drop by and say hello, that would be nice. It's lonely in here...  :'(
    Logged


    ItalianStallion
    Weapon X
    Overlord Kitten
    ******
    Offline Offline

    Posts: 6287


    Might controls everything

  • Awards Good Citizen Super Saiyan Topic Heart Container Star Hacker

  • View Profile WWW Awards
    « Reply #5 on: March 23, 2010, 11:22:53 PM »


    this is really weird. i have never heard of this problem. sorry man no clue
    Logged


    evil prof odor
    Advanced Kitten
    ***
    Offline Offline

    Posts: 24

    "Alright lets go do something heroic!"


    View Profile Awards
    « Reply #6 on: March 23, 2010, 11:39:48 PM »


    Cryingface. Oh well, maybe someone will come by that has an idea. At least you tried.
    Logged


    Beyond
    ♥God of Love
    Special Access
    *****
    Offline Offline

    Posts: 2912


    ...but nothing happened...

  • Awards Hey! Listen! Ceiling Cat Active Contributor >9000

  • View Profile WWW Awards
    « Reply #7 on: March 24, 2010, 09:14:18 AM »


    I had the exact same problem. I believe somethign happened to the [stage].pac when I was transferring it to my SD card. I copied it again and it worked.

    Try copying the files back over again. If that doesnt work, try defragmenting your card.
    I can't think of any other reason why this would happen...
    Logged


    evil prof odor
    Advanced Kitten
    ***
    Offline Offline

    Posts: 24

    "Alright lets go do something heroic!"


    View Profile Awards
    « Reply #8 on: March 24, 2010, 11:49:40 AM »


    I had the exact same problem. I believe somethign happened to the [stage].pac when I was transferring it to my SD card. I copied it again and it worked.

    Try copying the files back over again. If that doesnt work, try defragmenting your card.
    I can't think of any other reason why this would happen...
    I'll give it a try when I get the chance, thanks.
    Logged


    ASF1nk
    HAX PRODIGY
    Brawl Vault Staff
    ****
    Offline Offline

    Posts: 666


  • Awards >9000 Star Hacker Heart Container Pin Collector

  • View Profile WWW Awards
    « Reply #9 on: March 25, 2010, 12:19:37 AM »


    proly the .ref files

    do this  http://ssbbcustom.wikia.com/wiki/Module_files

    or premade .ref http://www.smashboards.com/showthread.php?t=269742

    , but you're using Phantomwings SSS I believe premade one wont work you have to hex them.
    Logged

    Skype: ASF1nk



    evil prof odor
    Advanced Kitten
    ***
    Offline Offline

    Posts: 24

    "Alright lets go do something heroic!"


    View Profile Awards
    « Reply #10 on: March 25, 2010, 09:27:02 AM »


    proly the .ref files

    do this  http://ssbbcustom.wikia.com/wiki/Module_files

    or premade .ref http://www.smashboards.com/showthread.php?t=269742

    , but you're using Phantomwings SSS I believe premade one wont work you have to hex them.

    I currently have that stage in one f the 9 extra spots added by the code. Will it not work unless it's actually over final destination?
    Logged


    ASF1nk
    HAX PRODIGY
    Brawl Vault Staff
    ****
    Offline Offline

    Posts: 666


  • Awards >9000 Star Hacker Heart Container Pin Collector

  • View Profile WWW Awards
    « Reply #11 on: March 25, 2010, 03:55:09 PM »


    well the guide says that if you using phantomwings code you need to replace last to digits of a line with 00s, so Idk i haven't tried this myself.
    Logged

    Skype: ASF1nk



    evil prof odor
    Advanced Kitten
    ***
    Offline Offline

    Posts: 24

    "Alright lets go do something heroic!"


    View Profile Awards
    « Reply #12 on: March 25, 2010, 10:48:33 PM »


    Hmm, and my inability to use these programs bites me in the rear again. Lé sigh. I'll try and replace FD and see if that works, unless someone can upload a .ref file with those 00s hexed in. Just another case of Brawl hacking and Macbooks disagreeing with each other. Sad

    EDIT: Scratch that, found a mac hex editor, Hex Fiend. I should be able to change the .rel file now.
    « Last Edit: March 25, 2010, 11:22:30 PM by evil prof odor » Logged


    Pages: [1]
    Print
    Jump to: