Home Gallery Resources The Team Rules chat Login Register
Pages: [1]
Author Topic: Replay UI Location  (Read 325 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Roadhog360
Expert Kitten
****
Offline Offline

Posts: 51


View Profile Awards
« on: August 10, 2018, 07:46:32 PM »


Where is the UI for the replay menu? (Fighter icons, stage icons in the replay menu)
Logged

Lillith
Heroic Kitten
**
Offline Offline

Posts: 2111


Resident Lunatic & Fox Fanatic

  • Awards Ceiling Cat Renowned Hacker Tutorial Writer Hyperactive Contributor Super Saiyan Topic

  • View Profile Awards
    « Reply #1 on: August 10, 2018, 09:41:43 PM »


    'menu>collection>Replay.brres' I think. Haven't looked into it for a bit, there may also be something else for it too, but if so haven't found it.
    Logged

    I still talk to myself! If anyone wants to use anything I've done, feel free to! But do tell me where you use it, I want to see the finished product!

    Roadhog360
    Expert Kitten
    ****
    Offline Offline

    Posts: 51


    View Profile Awards
    « Reply #2 on: August 10, 2018, 09:59:29 PM »


    Thanks, this is exactly what I am looking for. Do you know the file size limit for it?
    Logged

    Lillith
    Heroic Kitten
    **
    Offline Offline

    Posts: 2111


    Resident Lunatic & Fox Fanatic

  • Awards Ceiling Cat Renowned Hacker Tutorial Writer Hyperactive Contributor Super Saiyan Topic

  • View Profile Awards
    « Reply #3 on: August 10, 2018, 10:08:10 PM »


    No idea, never really added too much to it, sorry :<
    Logged

    I still talk to myself! If anyone wants to use anything I've done, feel free to! But do tell me where you use it, I want to see the finished product!

    Roadhog360
    Expert Kitten
    ****
    Offline Offline

    Posts: 51


    View Profile Awards
    « Reply #4 on: August 10, 2018, 10:18:47 PM »


    Hm... What about the names next to stages?
    Logged

    Lillith
    Heroic Kitten
    **
    Offline Offline

    Posts: 2111


    Resident Lunatic & Fox Fanatic

  • Awards Ceiling Cat Renowned Hacker Tutorial Writer Hyperactive Contributor Super Saiyan Topic

  • View Profile Awards
    « Reply #5 on: August 10, 2018, 10:56:48 PM »


    Do you mean like, in Replay menu? Not sure, were I to guess, maybe something to do with internal name, since character names are based on their internal names here, too.
    Logged

    I still talk to myself! If anyone wants to use anything I've done, feel free to! But do tell me where you use it, I want to see the finished product!

    Roadhog360
    Expert Kitten
    ****
    Offline Offline

    Posts: 51


    View Profile Awards
    « Reply #6 on: August 11, 2018, 12:00:58 AM »


    Alright, so I just finished adding Pat0 for my new characters and adding new images but it didn't work.
    However, I can tell the file loaded because the textures I replaced (not added) show up.
    So it doesn't let me add new character images, but I can edit anything already there. (When I say 'does not work', it just acts as if I never added the new Pat0)
    « Last Edit: August 11, 2018, 12:04:08 AM by Roadhog360 » Logged

    Lillith
    Heroic Kitten
    **
    Offline Offline

    Posts: 2111


    Resident Lunatic & Fox Fanatic

  • Awards Ceiling Cat Renowned Hacker Tutorial Writer Hyperactive Contributor Super Saiyan Topic

  • View Profile Awards
    « Reply #7 on: August 11, 2018, 12:40:09 AM »


    Aye, I've tried the same to no avail, so it's not just you. I've a feeling a code or something would be needed for this to work properly, or perhaps some super obvious is missing. hmmmm.
    Logged

    I still talk to myself! If anyone wants to use anything I've done, feel free to! But do tell me where you use it, I want to see the finished product!

    Roadhog360
    Expert Kitten
    ****
    Offline Offline

    Posts: 51


    View Profile Awards
    « Reply #8 on: August 11, 2018, 02:00:06 AM »


    I noticed not even Legacy XP or Project M tried. I would imagine it's like the Corps stock code (which the vBrawl version you sent worked BTW, thanks) and how it fixed an issue with the game not reading files. I might try to ask a few coders to see what can be done.
    Logged

    Lillith
    Heroic Kitten
    **
    Offline Offline

    Posts: 2111


    Resident Lunatic & Fox Fanatic

  • Awards Ceiling Cat Renowned Hacker Tutorial Writer Hyperactive Contributor Super Saiyan Topic

  • View Profile Awards
    « Reply #9 on: August 11, 2018, 05:05:31 AM »


    Good luck on trying to progress on this, then!
    Logged

    I still talk to myself! If anyone wants to use anything I've done, feel free to! But do tell me where you use it, I want to see the finished product!

    Roadhog360
    Expert Kitten
    ****
    Offline Offline

    Posts: 51


    View Profile Awards
    « Reply #10 on: August 11, 2018, 04:04:50 PM »


    Seems to also happen with custom stages. Yeah, might as well not even modify this file.
    Logged

    Lillith
    Heroic Kitten
    **
    Offline Offline

    Posts: 2111


    Resident Lunatic & Fox Fanatic

  • Awards Ceiling Cat Renowned Hacker Tutorial Writer Hyperactive Contributor Super Saiyan Topic

  • View Profile Awards
    « Reply #11 on: August 11, 2018, 04:06:57 PM »


    Damn, that's a bit unfortunate.
    Logged

    I still talk to myself! If anyone wants to use anything I've done, feel free to! But do tell me where you use it, I want to see the finished product!

    Pages: [1]
    Print
    Jump to: