Home Gallery Resources The Team Rules chat Login Register
Pages:  1 ... 558 559 560 [561] 562 563 564 ... 590
Author Topic: The Brawl Expansion Project  (Read 2230006 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Direact_N1
Mega Kitten
*****
Offline Offline

Posts: 148


Mostly just a question person, haven't made stuff.


View Profile Awards
« Reply #8400 on: December 28, 2015, 12:53:40 PM »


Do I actually need to download all of the parts in the downloads? I really need to add more actual spaces to the screen rather than having a character's palette be a separate mod.
Logged

Tabuu Forte Akugun
Boss Kitten
****
Offline Offline

Posts: 4400


Smash 4 Main: Bowser

  • Awards Heart Container Famous Hacker Starstormer Super Saiyan Topic

  • View Profile Awards
    « Reply #8401 on: December 28, 2015, 01:19:34 PM »


    I would just like compatibility to be able to clone even more fighters than the rels corrently supplied. lol.

    And maybe more memory to add cosmetics for ALL clones.

    But I'm glad we have what we have.
    Logged

    KingJigglypuff
    Meme Machine
    Brawl Vault Staff
    ****
    Offline Offline

    Posts: 7205


  • Awards >9000 Hyperactive Contributor Heart Container Troubleshooter

  • View Profile Awards
    « Reply #8402 on: December 29, 2015, 11:24:24 AM »


    Is it currently possible to set an icon for a BrawlEx clone for the Replay menu?

    As I found the file for it (Replay .brres), added the texture and PAT0 entry, but it didn't show up. Could it be intended for things like preventing Instance Memory issues? Or do I need to do something additional with one of my configs?
    Logged

    I don't take requests.

    My PSA Thread

    Direact_N1
    Mega Kitten
    *****
    Offline Offline

    Posts: 148


    Mostly just a question person, haven't made stuff.


    View Profile Awards
    « Reply #8403 on: December 29, 2015, 12:01:43 PM »


    Also, the BrawlEx Clone Tool's link is dead.
    Logged

    secretchaos1
    Extreme Kitten
    *******
    Offline Offline

    Posts: 374


    Well, I don't want to leave this blank

  • Awards Renowned Hacker >9000 Featured Shadow the Pinhog

  • View Profile Awards
    « Reply #8404 on: December 29, 2015, 02:51:51 PM »


    Is it currently possible to set an icon for a BrawlEx clone for the Replay menu?

    As I found the file for it (Replay .brres), added the texture and PAT0 entry, but it didn't show up. Could it be intended for things like preventing Instance Memory issues? Or do I need to do something additional with one of my configs?
    I can't recall hearing about anyone ever doing it, so I'd assume it might be intentional. Or perhaps it just hasn't been implemented yet.

    Also the Clone Tool link is dead because it's no longer compatible with the newest version of BrawlEx. Stick to setting it up manually.
    Logged


    KingJigglypuff
    Meme Machine
    Brawl Vault Staff
    ****
    Offline Offline

    Posts: 7205


  • Awards >9000 Hyperactive Contributor Heart Container Troubleshooter

  • View Profile Awards
    « Reply #8405 on: December 31, 2015, 06:42:10 PM »


    While I'm asking questions and stuff, this has likely been asked, but is there a way to expand the amount of stages that's compatible with BrawlEx? I'm aware ASL isn't, hence my asking.
    Logged

    I don't take requests.

    My PSA Thread

    Tabuu Forte Akugun
    Boss Kitten
    ****
    Offline Offline

    Posts: 4400


    Smash 4 Main: Bowser

  • Awards Heart Container Famous Hacker Starstormer Super Saiyan Topic

  • View Profile Awards
    « Reply #8406 on: December 31, 2015, 06:54:33 PM »



    Also the Clone Tool link is dead because it's no longer compatible with the newest version of BrawlEx. Stick to setting it up manually.

    This. And in all honesty, it's time-consuming but not all that hard. Even an idiot like me can set it up manually. Tongue

    While I'm asking questions and stuff, this has likely been asked, but is there a way to expand the amount of stages that's compatible with BrawlEx? I'm aware ASL isn't, hence my asking.

    I use the Stage Roster Expansion.
    Logged

    KingJigglypuff
    Meme Machine
    Brawl Vault Staff
    ****
    Offline Offline

    Posts: 7205


  • Awards >9000 Hyperactive Contributor Heart Container Troubleshooter

  • View Profile Awards
    « Reply #8407 on: December 31, 2015, 07:00:50 PM »


    Mind linking me to the general thread on it? KCMM's Search function isn't working for me right now.
    Logged

    I don't take requests.

    My PSA Thread

    Tabuu Forte Akugun
    Boss Kitten
    ****
    Offline Offline

    Posts: 4400


    Smash 4 Main: Bowser

  • Awards Heart Container Famous Hacker Starstormer Super Saiyan Topic

  • View Profile Awards
    « Reply #8408 on: December 31, 2015, 07:13:47 PM »


    This:
    http://smashboards.com/threads/stage-roster-expansion-complete.290659/

    Works for me with BrawlEx
    Logged

    Sirkura
    Lol Kitten
    *********
    Offline Offline

    Posts: 836


  • Awards Star Hacker Super Saiyan Topic >9000 Heart Container

  • View Profile WWW Awards
    « Reply #8409 on: January 01, 2016, 05:01:58 AM »


    Alma's alternate file loader also works.  tho you have to have the same REL base for each stage. its not to hard to set up. i believe their is a tool out there that does it for you as well. ohh and fun fact. we were experimenting and managed to double our costumes xD you can use the AFL code to load things other then stages, like fighter folders, with limitations.

    for instance you can have 3 link psa's set up in ASL that work. but you can not have more then one in the same match or it crashes. however we have been playing with it and found you can double your costumes this way. (even more if you take the time to set up more alts) you just need to have the same PSA and other files aside from costumes for it to work.
    Logged


    PyotrLuzhin
    Expert Kitten
    ****
    Offline Offline

    Posts: 55


    Pocket Monster

  • Awards Featured Star Hacker >9000 Favorite'd

  • View Profile Awards
    « Reply #8410 on: January 01, 2016, 02:43:45 PM »


    I've fixed the ASL code so it works with BrawlEX, at least in the PM+BrawlEX build I've set up. I don't know if it works in vBrawl though.
    Logged

    Sirkura
    Lol Kitten
    *********
    Offline Offline

    Posts: 836


  • Awards Star Hacker Super Saiyan Topic >9000 Heart Container

  • View Profile WWW Awards
    « Reply #8411 on: January 02, 2016, 09:29:30 AM »


    so when using the roster file, can you manually change the bones for the menu so the icons don't overlap? the roster file forces them to the same plane (z axis i think) wich causes them to flicker. it doesn't really affect the game its just unsightly to look at.
    Logged


    secretchaos1
    Extreme Kitten
    *******
    Offline Offline

    Posts: 374


    Well, I don't want to leave this blank

  • Awards Renowned Hacker >9000 Featured Shadow the Pinhog

  • View Profile Awards
    « Reply #8412 on: January 02, 2016, 10:26:52 AM »


    I've fixed the ASL code so it works with BrawlEX, at least in the PM+BrawlEX build I've set up. I don't know if it works in vBrawl though.
    Is it the same as the last code you released? Because that one was incompatible with vBrawl.

    Also Sirkura, I believe I got passed that issue by cropping some of the icon borders, that way they wouldn't overlap with each other and thus not flicker.
    Logged


    PyotrLuzhin
    Expert Kitten
    ****
    Offline Offline

    Posts: 55


    Pocket Monster

  • Awards Featured Star Hacker >9000 Favorite'd

  • View Profile Awards
    « Reply #8413 on: January 02, 2016, 11:21:01 AM »


    Is it the same as the last code you released? Because that one was incompatible with vBrawl.

    Also Sirkura, I believe I got passed that issue by cropping some of the icon borders, that way they wouldn't overlap with each other and thus not flicker.

    honestly I have no idea why it didn't work for vBrawl... I think that I improperly transcribed the code I posted last time, so in the next release, everything should work.
    Logged

    Sirkura
    Lol Kitten
    *********
    Offline Offline

    Posts: 836


  • Awards Star Hacker Super Saiyan Topic >9000 Heart Container

  • View Profile WWW Awards
    « Reply #8414 on: January 02, 2016, 01:45:26 PM »


    honestly I have no idea why it didn't work for vBrawl... I think that I improperly transcribed the code I posted last time, so in the next release, everything should work.

    woot! i'll be looking forward to it ^^ i am also curious how you got the kirby hats working. what exactly did you do? i think by default in BeX they copy the main characters hat, i don't think anyone has found out how to make custom ones yet. (correct me if i'm wrong, its been a while since i checked)
    Logged


    Pages:  1 ... 558 559 560 [561] 562 563 564 ... 590
    Print
    Jump to: