Home Gallery Resources The Team Rules chat Login Register
Pages:  1 ... 576 577 578 [579] 580 581 582 ... 590
Author Topic: The Brawl Expansion Project  (Read 2838950 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ebola16
Importer of Dreams
Boss Kitten
****
Offline Offline

Posts: 4133


Brawl R&D // Dolphin Emulator Dev

  • Awards Famous Hacker Super Saiyan Topic Sniper Pin Collector

  • View Profile Awards
    « Reply #8670 on: August 29, 2016, 07:43:06 PM »


    ok idk if im the only one but when i use dolphin 5.0 to run brawl hacks my music gets all glitchy and i found out its the common2.pac thats what messing with the music for some reasion any body else has this problem?
    I'm currently using 5.0-466 with no audio problems. Have you tried replacing your suspected problematic common#.pac with a fresh one from the Brawlex download? I also see this issue occur if someone tries to use a version of the File Patch Code other than v3.5.1b.

    If neither of those are the issue try stripping down your build to just the File Patch Code and the bare minimums for Brawlex. Then you can add more elements until the music glitch occurs again. The element that was added last is likely the source of your issue.
    Logged

    Brawlex Advancements (Supplement to the Brawlex thread's original post)
    I use RSBE Brawlex v2.0.0.0 Extended, Win 10, and 3ds Max (3ds Max Guide). Refresh to see my imports!

    Leon Exodio
    Holy Kitten
    *
    Offline Offline

    Posts: 1977


    Im back!!

  • Awards Super Saiyan Topic Star Hacker >9000 King for a Day

  • View Profile WWW Awards
    « Reply #8671 on: August 29, 2016, 09:55:48 PM »


    I'm currently using 5.0-466 with no audio problems. Have you tried replacing your suspected problematic common#.pac with a fresh one from the Brawlex download? I also see this issue occur if someone tries to use a version of the File Patch Code other than v3.5.1b.

    If neither of those are the issue try stripping down your build to just the File Patch Code and the bare minimums for Brawlex. Then you can add more elements until the music glitch occurs again. The element that was added last is likely the source of your issue.
    ok so it was my file patch code lol i changed it to the v3.5.1b and it works lol thankes
    Logged


    HaloFanODST
    Holy Kitten
    *
    Offline Offline

    Posts: 1812

  • Awards Hey! Listen! Good Citizen Heart Container

  • View Profile Awards
    « Reply #8672 on: August 31, 2016, 08:01:28 PM »


    Asking again as I completely forgot how to use this (thanks to almost 2 years of no gameplay).

    How do you make a character have his own Cosmetics?
    Same for Announcer Call and Victory Music.

    I'm not new in this, but I completely forgot how to do this. And I'm not Hex friendly anymore, so the front page doesn't help me.
    Logged

    Before someone attacks me:
    No, I won't say/accept the term "American" to refer exclusively to people or things from the United States.
    America is a continent and deal with it.
    I'm an American, but not necessarily from the U.S.

    Sirkura
    Lol Kitten
    *********
    Offline Offline

    Posts: 837


  • Awards Featured Star Hacker Super Saiyan Topic >9000

  • View Profile WWW Awards
    « Reply #8673 on: September 01, 2016, 04:46:07 PM »


    Asking again as I completely forgot how to use this (thanks to almost 2 years of no gameplay).

    How do you make a character have his own Cosmetics?
    Same for Announcer Call and Victory Music.

    I'm not new in this, but I completely forgot how to do this. And I'm not Hex friendly anymore, so the front page doesn't help me.


    i find this tutorial a good refrence for just brushing up on some things.
    http://forums.kc-mm.com/index.php?topic=73298.0

    tho if you need more try the tutorials section and its sub forums. there are quite a few around.
    Logged


    Zarks
    Expert Kitten
    ****
    Offline Offline

    Posts: 74


    Triforce

  • Awards >9000 Dedicated Hacker Famous Hacker Tutorial Writer

  • View Profile WWW Awards
    « Reply #8674 on: September 07, 2016, 08:37:21 PM »


    I have a Huge Question on how can i use Bowser & Giga Boser Clones?
    i think i have to configure the SlotConfig.dat
    (I want to use this mod http://forums.kc-mm.com/Gallery/BrawlView.php?Number=212161 )
    Logged


    Neon Green
    Mega Kitten
    *****
    Offline Offline

    Posts: 178


    The one they call super ng bros

  • Awards Dedicated Hacker RAGE!! Active Contributor

  • View Profile Awards
    « Reply #8675 on: September 08, 2016, 08:55:10 AM »


    Is there a way to clone toon link?

    Post Merge: September 08, 2016, 09:17:08 AM
    And also is zelda clone able?
    « Last Edit: September 08, 2016, 09:17:08 AM by Neon Green » Logged

    Neon green is the name, modding is my game

    Sirkura
    Lol Kitten
    *********
    Offline Offline

    Posts: 837


  • Awards Featured Star Hacker Super Saiyan Topic >9000

  • View Profile WWW Awards
    « Reply #8676 on: September 09, 2016, 11:24:32 AM »


    Is there a way to clone toon link?

    Post Merge: September 08, 2016, 09:17:08 AM
    And also is zelda clone able?

    Yes to both.  any character that has a module in the download can be clonable. however to get a transforming zelda requires extra steps.
    Logged


    Neon Green
    Mega Kitten
    *****
    Offline Offline

    Posts: 178


    The one they call super ng bros

  • Awards Dedicated Hacker RAGE!! Active Contributor

  • View Profile Awards
    « Reply #8677 on: September 10, 2016, 03:42:10 AM »


    But in the clone engine what character do i select to clone so i can add toon link?
    Logged

    Neon green is the name, modding is my game

    Unit
    Advanced Kitten
    ***
    Offline Offline

    Posts: 29


    Popping in here and there.


    View Profile Awards
    « Reply #8678 on: September 10, 2016, 07:32:02 PM »


    Is there a clone tool that lets us add a R.O.B. clone? I'm trying to include the Geno mod into my roster. I've seen BrawEx mods have the Geno mod using the R.O.B. base in their games so I've been curious on how people were able to achieve that.
    « Last Edit: September 10, 2016, 07:36:18 PM by Unit » Logged

    HaloFanODST
    Holy Kitten
    *
    Offline Offline

    Posts: 1812

  • Awards Hey! Listen! Good Citizen Heart Container

  • View Profile Awards
    « Reply #8679 on: September 10, 2016, 11:52:19 PM »


    Is there a clone tool that lets us add a R.O.B. clone? I'm trying to include the Geno mod into my roster. I've seen BrawEx mods have the Geno mod using the R.O.B. base in their games so I've been curious on how people were able to achieve that.

    Do it manually. The Clone Tool is outdated and will corrupt the v2 files.
    Logged

    Before someone attacks me:
    No, I won't say/accept the term "American" to refer exclusively to people or things from the United States.
    America is a continent and deal with it.
    I'm an American, but not necessarily from the U.S.

    Unit
    Advanced Kitten
    ***
    Offline Offline

    Posts: 29


    Popping in here and there.


    View Profile Awards
    « Reply #8680 on: September 11, 2016, 07:12:43 AM »


    Do it manually. The Clone Tool is outdated and will corrupt the v2 files.
    Alright then. I have some basic knowledge with BrawlEx already. I'll figure my way around eventually.
    Logged

    Zarks
    Expert Kitten
    ****
    Offline Offline

    Posts: 74


    Triforce

  • Awards >9000 Dedicated Hacker Famous Hacker Tutorial Writer

  • View Profile WWW Awards
    « Reply #8681 on: September 12, 2016, 12:56:54 AM »


    Yes to both.  any character that has a module in the download can be clonable. however to get a transforming zelda requires extra steps.

    And Bowser & Giga ?
    Logged


    CraptainFalcon
    Mega Kitten
    *****
    Offline Offline

    Posts: 101



    View Profile Awards
    « Reply #8682 on: September 12, 2016, 05:01:22 AM »


    Ok so Phantom Wings explained it like 2 years ago. You'd have to dig through this thread lol.

    Also, you need to search up what an Elevated Slot Config as it is necessary for transforming characters. Pikazz has made a tutorial on Elevated Slot configs. I would link these threads but I'm on mobile atm. Personally I haven't been able to get a Bowser and Giga Bowser clone working but if you can figure it out without crashing the game... let me know Wink
    Logged

    average modder
    Newbie Kitten
    *
    Offline Offline

    Posts: 7


    View Profile Awards
    « Reply #8683 on: September 13, 2016, 07:01:45 PM »


    In All-Star Versus mode, selecting random loads a different character each life. However, random never loads added characters/clones. I have already updated the CSSroster.dat, including the random list. Added characters are picked by random in normal brawl, but still not in All-Star Versus mode. Is there any way to add new characters to the random selection process for All-Star Versus mode? Thanks!
    Logged

    Ebola16
    Importer of Dreams
    Boss Kitten
    ****
    Offline Offline

    Posts: 4133


    Brawl R&D // Dolphin Emulator Dev

  • Awards Famous Hacker Super Saiyan Topic Sniper Pin Collector

  • View Profile Awards
    « Reply #8684 on: September 14, 2016, 10:38:06 AM »


    On my Brawlex (without Project M integration) setup, clone AIs immediately use their Final Smash regardless of opponent positions. Replacing the AI with a default one did not solve this problem. Does this occur for others or did I mess something up?

    In All-Star Versus mode, selecting random loads a different character each life. However, random never loads added characters/clones. I have already updated the CSSroster.dat, including the random list. Added characters are picked by random in normal brawl, but still not in All-Star Versus mode. Is there any way to add new characters to the random selection process for All-Star Versus mode? Thanks!
    I tried using All-Star on Brawlex (without Project M integration) setup but the game would randomly seem to make all my selections "Mario". I haven't looked into it in too much detail but All-star didn't work for me. It'd be nice to hear from others on this though.
    Logged

    Brawlex Advancements (Supplement to the Brawlex thread's original post)
    I use RSBE Brawlex v2.0.0.0 Extended, Win 10, and 3ds Max (3ds Max Guide). Refresh to see my imports!

    Pages:  1 ... 576 577 578 [579] 580 581 582 ... 590
    Print
    Jump to: