Home Gallery Resources The Team Rules chat Login Register
Poll
Question: Should the Miiverse stage in this pack have the pics in the background?
Yes, even though they're the same every time - 6 (100%)
No - 0 (0%)
Total Voters: 6

Pages:  1 ... 78 79 80 [81] 82 83 84 ... 93
Author Topic: Classic Exp. Pack for Brawl - new Best Of pack (May 2018)  (Read 486522 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Kyouma
Heroic Kitten
**
Offline Offline

Posts: 2820


  • Awards Star Hacker Renowned Hacker Super Saiyan Topic Heart Container

  • View Profile Awards
    « Reply #1200 on: March 03, 2014, 10:50:30 AM »


    Im not surprised since PM isnt meant to have things made by normal people :v
    Logged

    Purpa(Rage83)
    Mega Kitten
    *****
    Offline Offline

    Posts: 126


  • Awards Featured Active Contributor

  • View Profile Awards
    « Reply #1201 on: March 05, 2014, 04:25:24 AM »


    Hmm, I dunno but I tried this for Dolphin.
    The SSP work perfectly but freeze when I select a stage. Any ideas?

    Your ISO building/editing programs probably aren't compatible with Stage Expansion, then.
    « Last Edit: March 05, 2014, 04:27:07 AM by Rage83(Xenov) » Logged


    TheKk-47
    Newbie Kitten
    *
    Offline Offline

    Posts: 4


    View Profile Awards
    « Reply #1202 on: March 09, 2014, 11:58:16 AM »


    So does Riivoltuion work with this? I'm using Daakun's Riivo for PM 3.02.
    Logged

    lnik3500
    Expert Kitten
    ****
    Offline Offline

    Posts: 77



    View Profile Awards
    « Reply #1203 on: March 12, 2014, 06:15:20 PM »


    the music on final destination 64 glitch out is that normal?
    Logged

    GameAndWatcher
    Expert Kitten
    ****
    Offline Offline

    Posts: 87



    View Profile Awards
    « Reply #1204 on: March 12, 2014, 07:59:26 PM »


    the music on final destination 64 glitch out is that normal?
    Defrag the SD card.
    Logged

    <- I Support MM8BDM!

    lnik3500
    Expert Kitten
    ****
    Offline Offline

    Posts: 77



    View Profile Awards
    « Reply #1205 on: March 13, 2014, 06:19:19 AM »


    how can we put the camera of project m in a custom stage?
    Logged

    libertyernie
    Lol Kitten
    *********
    Offline Offline

    Posts: 918


    Go for the gold

  • Awards Star Hacker >9000 King for a Day RAGE!!

  • View Profile Awards
    « Reply #1206 on: March 13, 2014, 02:49:13 PM »


    how can we put the camera of project m in a custom stage?
    What I do is go to the stage's STPM, and change Value17 to 1.5 and Value19 to 2. If that doesn't help, you could replace the STPM entirely with one from a Project M stage.
    Logged


    lnik3500
    Expert Kitten
    ****
    Offline Offline

    Posts: 77



    View Profile Awards
    « Reply #1207 on: March 13, 2014, 07:01:22 PM »


    what is the font in project m for the names of stages and what is the software to put it? can you help please?
    Logged

    GameAndWatcher
    Expert Kitten
    ****
    Offline Offline

    Posts: 87



    View Profile Awards
    « Reply #1208 on: March 13, 2014, 09:31:18 PM »


    what is the font in project m for the names of stages and what is the software to put it? can you help please?

    http://www.dafont.com/edo.font
    Logged

    <- I Support MM8BDM!

    Choppasmith
    Expert Kitten
    ****
    Offline Offline

    Posts: 98


    View Profile Awards
    « Reply #1209 on: March 17, 2014, 10:26:13 PM »


    Need some help! I just overhauled my SD card with the latest version of this. Got the codes right and the Common5.pac and everything (at least I think so). The preview in Stage Manager seems fine, the CSS is fine but it isn't loading my CSPs which I have in pf/menu/common/char_bust_tex, and the SSS looks fine, all the stages and protraits are there, but it freezes (loud buss) right after I select a stage (still ON the SSS)

    Any ideas as to what I could be missing? I'm thinking there might be a conflict with the different portrait/common files, but I'm not sure what I should try. Please help!
    Logged

    Purpa(Rage83)
    Mega Kitten
    *****
    Offline Offline

    Posts: 126


  • Awards Featured Active Contributor

  • View Profile Awards
    « Reply #1210 on: March 18, 2014, 10:06:10 AM »


    Need some help! I just overhauled my SD card with the latest version of this. Got the codes right and the Common5.pac and everything (at least I think so). The preview in Stage Manager seems fine, the CSS is fine but it isn&#039;t loading my CSPs which I have in pf/menu/common/char_bust_tex, and the SSS looks fine, all the stages and protraits are there, but it freezes (loud buss) right after I select a stage (still ON the SSS)

    Any ideas as to what I could be missing? I&#039;m thinking there might be a conflict with the different portrait/common files, but I&#039;m not sure what I should try. Please help!

    You have your CSPs in a completely wrong directory, and the place where you put them made them freeze. they belong INSIDE sc_selcharacter, INSIDE your common5. The place where you had your CSPs is for Results Screen Portraits( pf/menu/common/char_bust_tex,) and by the sound of it, it seems that you did something completely wrong with them, like renaming an image into a BRRES.
    Logged


    Choppasmith
    Expert Kitten
    ****
    Offline Offline

    Posts: 98


    View Profile Awards
    « Reply #1211 on: March 18, 2014, 04:28:47 PM »


    You have your CSPs in a completely wrong directory, and the place where you put them made them freeze. they belong INSIDE sc_selcharacter, INSIDE your common5. The place where you had your CSPs is for Results Screen Portraits( pf/menu/common/char_bust_tex,) and by the sound of it, it seems that you did something completely wrong with them, like renaming an image into a BRRES.

    Ah okay, I was using libertyernie's Costume Manager but I guess I dropped my portraits to the wrong area. Thanks! Will report back when I can.
    Logged

    Mr.Fingers
    Newbie Kitten
    *
    Offline Offline

    Posts: 1


    View Profile Awards
    « Reply #1212 on: March 25, 2014, 04:51:47 PM »


    im new here and by far this pack is the best......but one problem is i dont know how to put it on im using project m 3.02 launcer with the project m game but non of this makes sense if someone can just explain how to put them on that would be great 
    Logged

    Mewtwo2000
    The Stage Master
    Special Access
    *****
    Offline Offline

    Posts: 3331


    Making stages since 2010

  • Awards Former PMDT King for a Day Ceiling Cat Featured

  • View Profile WWW Awards
    « Reply #1213 on: March 25, 2014, 05:16:06 PM »


    Sector Z updated:

    Logged

    FC: 1247-2259-6207
    Visit my stage thread here


    Stage light and fog tutorial
    Stage shadows tutorial

    jolo97
    Newbie Kitten
    *
    Offline Offline

    Posts: 9


    View Profile Awards
    « Reply #1214 on: March 26, 2014, 11:51:10 AM »


    I installed The pack just how the instructions said and removed all stage builder stages stages, replays, and screenshots from my wii and sd card but when I try to play any stage on the second page in the top three rows (other than the donkey kong one) the game freezes. Could this be because I have other modded files/stages or even my project m is out of date?
    Logged

    Pages:  1 ... 78 79 80 [81] 82 83 84 ... 93
    Print
    Jump to: