Home Gallery Resources The Team Rules chat Login Register
Poll
Question: Should the Miiverse stage in this pack have the pics in the background?
Yes, even though they're the same every time - 6 (100%)
No - 0 (0%)
Total Voters: 6

Pages:  1 ... 79 80 81 [82] 83 84 85 ... 93
Author Topic: Classic Exp. Pack for Brawl - new Best Of pack (May 2018)  (Read 494312 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Doq
Extreme Kitten
*******
Offline Offline

Posts: 444


Coconut is best Neko.

  • Awards Ceiling Cat

  • View Profile WWW Awards
    « Reply #1215 on: March 26, 2014, 05:02:17 PM »


    So I installed your Unreasonably Complex Expansion Pack to my card today (109 stages???? What is this, stage Mugen?), but I can't seem to get the button-combo stages to work. I did change R+A to just Z and L+A to just A, because I'm Wii Remote+Nunchuk user (new model Wii, no GC ports).

    Did I do something wrong, or am I going to have to buy new hardware?
    Logged


    GameAndWatcher
    Expert Kitten
    ****
    Offline Offline

    Posts: 87



    View Profile Awards
    « Reply #1216 on: March 26, 2014, 05:13:30 PM »


    So I installed your Unreasonably Complex Expansion Pack to my card today (109 stages???? What is this, stage Mugen?), but I can't seem to get the button-combo stages to work. I did change R+A to just Z and L+A to just A, because I'm Wii Remote+Nunchuk user (new model Wii, no GC ports).

    Did I do something wrong, or am I going to have to buy new hardware?
    Use the tool included in the 'codes' folder, remove the button combos, and add to the randoms.
    Logged

    <- I Support MM8BDM!

    Doq
    Extreme Kitten
    *******
    Offline Offline

    Posts: 444


    Coconut is best Neko.

  • Awards Ceiling Cat

  • View Profile WWW Awards
    « Reply #1217 on: March 26, 2014, 05:27:59 PM »


    Use the tool included in the 'codes' folder, remove the button combos, and add to the randoms.
    I did that. Buttons still don't work.
    Logged


    GameAndWatcher
    Expert Kitten
    ****
    Offline Offline

    Posts: 87



    View Profile Awards
    « Reply #1218 on: March 26, 2014, 07:46:28 PM »


    I did that. Buttons still don't work.
    It shouldn't rely on button combos after that, it should randomly load a stage.
    Logged

    <- I Support MM8BDM!

    Doq
    Extreme Kitten
    *******
    Offline Offline

    Posts: 444


    Coconut is best Neko.

  • Awards Ceiling Cat

  • View Profile WWW Awards
    « Reply #1219 on: March 26, 2014, 09:58:28 PM »


    It shouldn't rely on button combos after that, it should randomly load a stage.
    That wouldn't work either, the pack's stages are _L and _R, not _A and _B.

    I'd kinda prefer an answer from the creator (or Dantarion, but I know that won't happen. Tongue ), but I do appreciate the effort. Cheesy
    Logged


    jolo97
    Newbie Kitten
    *
    Offline Offline

    Posts: 9


    View Profile Awards
    « Reply #1220 on: March 27, 2014, 03:49:03 PM »


    So I am fully Updated now with no other mods. but when I choose a stage it still freezes. And now it does it even more I used to be able to play the original battlefield and final destination along with the beginning but they freeze too also the game froze when choosing the brawl final destination.
    please help i really want this to work.
    Logged

    Mewtwo2000
    The Stage Master
    Special Access
    *****
    Offline Offline

    Posts: 3331


    Making stages since 2010

  • Awards Former PMDT King for a Day Ceiling Cat Featured

  • View Profile WWW Awards
    « Reply #1221 on: March 29, 2014, 03:34:36 AM »


    That wouldn't work either, the pack's stages are _L and _R, not _A and _B.

    I'd kinda prefer an answer from the creator (or Dantarion, but I know that won't happen. Tongue ), but I do appreciate the effort. Cheesy

    Do randoms work?
    Logged

    FC: 1247-2259-6207
    Visit my stage thread here


    Stage light and fog tutorial
    Stage shadows tutorial

    Doq
    Extreme Kitten
    *******
    Offline Offline

    Posts: 444


    Coconut is best Neko.

  • Awards Ceiling Cat

  • View Profile WWW Awards
    « Reply #1222 on: March 29, 2014, 10:32:29 AM »


    Do randoms work?
    I have not tested that, but it should, given renaming stages _L and _R to _A and _B.

    I also found out the button comboes (the default ones) don't work on Dolphin either, so I think button comboes are also dependent on # of randoms.
    Logged


    Mewtwo2000
    The Stage Master
    Special Access
    *****
    Offline Offline

    Posts: 3331


    Making stages since 2010

  • Awards Former PMDT King for a Day Ceiling Cat Featured

  • View Profile WWW Awards
    « Reply #1223 on: March 29, 2014, 09:36:42 PM »


    I'm assuming you're not using Project M, so the file folder is /private/wii/app/RSBE/pf, right?
    Logged

    FC: 1247-2259-6207
    Visit my stage thread here


    Stage light and fog tutorial
    Stage shadows tutorial

    lnik3500
    Expert Kitten
    ****
    Offline Offline

    Posts: 77



    View Profile Awards
    « Reply #1224 on: March 30, 2014, 07:32:28 AM »


    Why almost everytime When i try to replace the preview picture it freeze when i click start to go on the stage roster? i have everything working fine. if i try to just put the preview picture of a custom stage it will not freeze...if i put a custom icon it will not freeze but if i put them together (The preview picture and the icon picture) it freeze why? please help... Oh shi~
    Logged

    Doq
    Extreme Kitten
    *******
    Offline Offline

    Posts: 444


    Coconut is best Neko.

  • Awards Ceiling Cat

  • View Profile WWW Awards
    « Reply #1225 on: March 30, 2014, 09:04:13 AM »


    I'm assuming you're not using Project M, so the file folder is /private/wii/app/RSBE/pf, right?
    Yes that is correct. Using BrawlEx as well.
    Logged


    GameAndWatcher
    Expert Kitten
    ****
    Offline Offline

    Posts: 87



    View Profile Awards
    « Reply #1226 on: March 30, 2014, 04:49:08 PM »


    Yes that is correct. Using BrawlEx as well.

    I think I've found the problem.
    Logged

    <- I Support MM8BDM!

    Doq
    Extreme Kitten
    *******
    Offline Offline

    Posts: 444


    Coconut is best Neko.

  • Awards Ceiling Cat

  • View Profile WWW Awards
    « Reply #1227 on: March 30, 2014, 06:04:05 PM »


    I think I've found the problem.
    No it's not the Clone Engine.

    btw problem solved. just had to edit it a little.

    libertyernie note: Button comboes do not work without corresponding randoms.
    Logged


    Mewtwo2000
    The Stage Master
    Special Access
    *****
    Offline Offline

    Posts: 3331


    Making stages since 2010

  • Awards Former PMDT King for a Day Ceiling Cat Featured

  • View Profile WWW Awards
    « Reply #1228 on: March 30, 2014, 08:50:04 PM »


    I use more buttons than randoms (for example, I use the '_Z' and that one doesn't enter in the random of 2-3 I have) and all the buttons work.

    One has to hold to be sure. I use combinations like A+R, or simply A. As I use A for selecting the stage, if I'm holding R already, my combo always gets detected.
    Logged

    FC: 1247-2259-6207
    Visit my stage thread here


    Stage light and fog tutorial
    Stage shadows tutorial

    Doq
    Extreme Kitten
    *******
    Offline Offline

    Posts: 444


    Coconut is best Neko.

  • Awards Ceiling Cat

  • View Profile WWW Awards
    « Reply #1229 on: March 30, 2014, 09:27:03 PM »


    I use more buttons than randoms (for example, I use the '_Z' and that one doesn't enter in the random of 2-3 I have) and all the buttons work.

    One has to hold to be sure. I use combinations like A+R, or simply A. As I use A for selecting the stage, if I'm holding R already, my combo always gets detected.
    No Gamecube ports because newer Wii.

    It also seems to not work on Dolphin, always loads _A stage.
    Logged


    Pages:  1 ... 79 80 81 [82] 83 84 85 ... 93
    Print
    Jump to: