Home Gallery Resources The Team Rules chat Login Register
Pages:  1 ... 279 280 281 [282] 283 284 285 ... 590
Author Topic: The Brawl Expansion Project  (Read 2535971 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Xero874
Mega Kitten
*****
Offline Offline

Posts: 126



View Profile Awards
« Reply #4215 on: March 16, 2014, 07:38:07 PM »


dom to choose clone characters?
Add it's ID into CSSRoster.dat
Logged


My current BrawlEx pack: https://www.mediafire.com/?m9e63e219aawke1
Version 0.04

KingImpris
Expert Kitten
****
Offline Offline

Posts: 96



View Profile Awards
« Reply #4216 on: March 16, 2014, 08:05:34 PM »


Add it's ID into CSSRoster.dat
i did but it doesn't select all brawlex clones it only chooses some like 3F -57 The rest of them never show up
Logged

justadood
Mega Kitten
*****
Offline Offline

Posts: 165



View Profile Awards
« Reply #4217 on: March 16, 2014, 08:09:38 PM »


i think i added "too many" slots..? ...i added 3F, 40, 41, and 42, and they worked, but the random icon, 29, at the end didn't show up in the character select screen... i thought it was just a glitch with the random icon, but i tried to add another icon, 43, and it isn't showing up either now... just everything past number 42 i put in won't be added Tongue ...is this something easy to fix or at least common to happen? how do i fix this?
Logged

I'M JUST A DOOD

Sammi Husky
Lol Kitten
*********
Offline Offline

Posts: 873


  • Awards Hot Topic Renowned Hacker >9000 King for a Day

  • View Profile Awards
    « Reply #4218 on: March 16, 2014, 08:59:45 PM »


    i think i added "too many" slots..? ...i added 3F, 40, 41, and 42, and they worked, but the random icon, 29, at the end didn't show up in the character select screen... i thought it was just a glitch with the random icon, but i tried to add another icon, 43, and it isn't showing up either now... just everything past number 42 i put in won't be added Tongue ...is this something easy to fix or at least common to happen? how do i fix this?

    How many characters do you have on the CSS? with normal BrawlEx you can only have 50 MAX. If you try to go over that, they won't show up, and the first one to break 50 will take the random slot
    Logged

    Nasca Corp
    Hyper Kitten
    ******
    Offline Offline

    Posts: 224


    Hello Kitty! Member

  • Awards Active Contributor Dedicated Hacker Tutorial Writer

  • View Profile WWW Awards
    « Reply #4219 on: March 16, 2014, 09:14:54 PM »


    you just need the File Patch Code v3.5.1b which is included in phantomwing's brawlex's tools
    yeah dude, i was using the original file patch code, now works good, thks a lot really, there is a way to add zero suit samus and sheik icons to the roster and the brawl ex?
    Logged

    Keizer Organa
    Expert Kitten
    ****
    Offline Offline

    Posts: 79


    King of the Monsters


    View Profile WWW Awards
    « Reply #4220 on: March 16, 2014, 10:07:53 PM »


    If anyone already asked, please do tell me, but BrawlEX supports Project M, right?
    Logged

    We need more Godzilla mods in Smash in general.

    ShinF
    Supreme Kitten
    ********
    Offline Offline

    Posts: 591


  • Awards Tutorial Writer Featured Dedicated Hacker Heart Container

  • View Profile Awards
    « Reply #4221 on: March 16, 2014, 10:09:30 PM »


    If anyone already asked, please do tell me, but BrawlEX supports Project M, right?

    No.
    Logged


    Want cBliss on your BrawlEx Build? Check out this tutorial!

    justadood
    Mega Kitten
    *****
    Offline Offline

    Posts: 165



    View Profile Awards
    « Reply #4222 on: March 16, 2014, 10:22:31 PM »


    How many characters do you have on the CSS? with normal BrawlEx you can only have 50 MAX. If you try to go over that, they won't show up, and the first one to break 50 will take the random slot
    that must be what my problem is then... i only added a few characters, so the total is probably 50... how can i fix this?.. you said this is with "normmal" brawlex.. as opposed to-....???

    (btw, should i be pming you with these trouble-shooting things, sammi? or is it better if other people can see these responses on the page?...)
    « Last Edit: March 16, 2014, 10:33:29 PM by justadood » Logged

    I'M JUST A DOOD

    Don Jon Bravo
    Heroic Kitten
    **
    Offline Offline

    Posts: 2846


  • Awards Boo! Starstormer Super Saiyan Topic Famous Hacker

  • View Profile Awards
    « Reply #4223 on: March 16, 2014, 10:38:36 PM »


    someone really needs to remove all mentions of the CSS code becuase ppll keep using the newest files with the css codes wich makes brawlex not work :S we need an admin to clear PW post and all references to the CSS codes
    or maybe sammi can remove those tutorials out of youtube
    sice that is where people rely their stuff
    or maybe edit the title of them to say they are outdated and not useful anymore: for the css codes part
    « Last Edit: March 16, 2014, 10:40:30 PM by Don Jon BravoEX » Logged


    Sammi Husky
    Lol Kitten
    *********
    Offline Offline

    Posts: 873


  • Awards Hot Topic Renowned Hacker >9000 King for a Day

  • View Profile Awards
    « Reply #4224 on: March 16, 2014, 10:55:58 PM »


    or maybe sammi can remove those tutorials out of youtube
    sice that is where people rely their stuff
    or maybe edit the title of them to say they are outdated and not useful anymore: for the css codes part

    it is still useful, as some people might not want to use the CSSRoster.dat file, or the CSS expansion. It's also useful in his case specifically because  The CSS code was altered for minus, and does more then the normal CSS code.  If you were to remove it for the CSS expansion without modifications to the gct, Some things in minus would be broken.

    In your case, dood, you can either pm if you want, though the questions your asking are already answered. The version of BrawlEx your using is considered 'outdated' when really its not. Mainly its just not as convenient as the CSS expansion. The engine itself is exactly the same regardless if your using the expansion or not.  try removing some slots you don't care about and replacing them with clones if you must. that works too
    « Last Edit: March 16, 2014, 11:03:21 PM by Sammi Husky » Logged

    justadood
    Mega Kitten
    *****
    Offline Offline

    Posts: 165



    View Profile Awards
    « Reply #4225 on: March 16, 2014, 11:17:10 PM »


    damn... and since we'll have to erase everything else with this new pack, i guess i just have to wait...
    Logged

    I'M JUST A DOOD

    Large Leader
    I'm shocked I'm allowed to still have this.
    Angel Kitten
    ***
    Offline Offline

    Posts: 3036


  • Awards Active Contributor Renowned Hacker Diamond in the Rough Super Saiyan Topic

  • View Profile Awards
    « Reply #4226 on: March 17, 2014, 06:06:14 AM »


    and a way give a character a completely different set of moves and costumes without having to add more slots to the CSS yet keeping the original moveset and costumes. Like Mario's slot with a alternate section for Dr. Mario's Costumes and moveset without having to add a Mario clone as Dr. Mario.

    I'm not sure if it's because of P:M's codeset or what have you. But it can be done with just using PSA.
    Logged



    Quote from: Miacis
    In other words, LURK MORE.
    Quote from: LC-DDM
    In other news, birds fly, sun shines, fishes swim, and the sky is [censored]ing BLUE.
    Quote from: Miacis
    3. ... You seriously don't know who Clinton is?
    Quote from: Haseyo
    If only hacking Brawl paid bills.
    Quote from: Nanobuds
    O snap
    Quote from: DrPanda
    But you are in a Smash Bros. thread.
    You can't have an opinion here.

    Carnage
    God Kitten
    *******
    Offline Offline

    Posts: 7551


    (retired)

  • Awards Constructive Super Saiyan Topic Heart Container Starstormer

  • View Profile Awards
    « Reply #4227 on: March 17, 2014, 06:45:08 AM »


    I'm not sure if it's because of P:M's codeset or what have you. But it can be done with just using PSA.
    its by pm that they can do that we cant make a texture using a diferent gfx unless your using sonic which has that incorporated into him
    Logged


    Large Leader
    I'm shocked I'm allowed to still have this.
    Angel Kitten
    ***
    Offline Offline

    Posts: 3036


  • Awards Active Contributor Renowned Hacker Diamond in the Rough Super Saiyan Topic

  • View Profile Awards
    « Reply #4228 on: March 17, 2014, 10:35:49 AM »


    its by pm that they can do that we cant make a texture using a diferent gfx unless your using sonic which has that incorporated into him

    And I'm assuming we don't know what in PM makes that possible.
    Logged



    Quote from: Miacis
    In other words, LURK MORE.
    Quote from: LC-DDM
    In other news, birds fly, sun shines, fishes swim, and the sky is [censored]ing BLUE.
    Quote from: Miacis
    3. ... You seriously don't know who Clinton is?
    Quote from: Haseyo
    If only hacking Brawl paid bills.
    Quote from: Nanobuds
    O snap
    Quote from: DrPanda
    But you are in a Smash Bros. thread.
    You can't have an opinion here.

    Carnage
    God Kitten
    *******
    Offline Offline

    Posts: 7551


    (retired)

  • Awards Constructive Super Saiyan Topic Heart Container Starstormer

  • View Profile Awards
    « Reply #4229 on: March 17, 2014, 10:48:03 AM »


    And I'm assuming we don't know what in PM makes that possible.
    well i dont know maybe someone does
    Logged


    Pages:  1 ... 279 280 281 [282] 283 284 285 ... 590
    Print
    Jump to: